Priljubljeni izdelki

Naši top izdelki za vaš dom

Kompleti ratanskih stolovKompleti ratanskih stolov
Masažna mizaMasažna miza
Jedilni stoliJedilni stoli
Kompleti ratanskih stolovKompleti ratanskih stolov
Masažna mizaMasažna miza
Jedilni stoliJedilni stoli

Vse za vašo pisarno

Vaš osebni prostor za sprostitev

Kos vsakemu vremenu

Postani fit

Vse je odvisno od opreme

Vrhunska organizacija na poti

Počitniški občutek doma

Shranjuj v stilu

NE ZAMUDITE NIČESAR VEČ!

 • Popusti in omejene ponudbe
 • Nagradne igre in promocije
 • Novosti in znižane cene

NE ZAMUDITE NIČESAR VEČ!

 • Popusti in omejene ponudbe
 • Nagradne igre in promocije
 • Novosti in znižane cene
 • icon
  Top bewertet
  auf Trusted Shops
 • icon
  Bequem zahlen
  mit vielen Zahlarten
 • icon
  Geprüfte Qualität
  direkt vom Hersteller
 • icon
  Kostenlose Lieferung
  direkt zu Dir

tectake vam nudi vse, kar potrebujete za vrt, hišo, pisarno in številna druga področja vsakdanjega življenja

Kakovostno vrtno pohištvo iz poliratana za vašo teraso, zaščito zasebnosti in zaščito pred soncem, rastlinjake in visoke grede za vaš zelenjavni vrt:

Poletni čas je čas za vrt S poletjem vsako leto nastopi sezona preživljanja časa na vrtu. V spletni trgovini tectake lahko najdete prostorne paviljone, prijetno sedežno garnituro, izbrano pohištvo iz ratana, elegantne klopi in udobno pohištvo za oddih, s pomočjo katerih boste lahko sproščeno preživljali čas na prostem. Z žarom in dodatki lahko na družabnosti nahranite družino in prijatelje, zelenjava zori v rastlinjakih, cvetlične stopnice so prava paša za oči, otroci pa se lahko zabavajo v bazenu. V spletni trgovini tectake lahko najdete tudi orodje za vzdrževanje vrta.

Polepšajte življenjski prostor

Življenje mora biti prijetno tudi doma, zato nudi tectake elegantno pohištvo, ki tako funkcionalno kot dekorativno dopolnjuje vašo notranjost. Red mora biti, zato vam bomo priskočili na pomoč s stojali za čevlje, z garderobnimi omarami, s škatlami za shranjevanje, s policami, z delilniki prostora in stenskimi nosilci za TV. Dnevno sobo lahko opremite s TV foteljem, spalnico z novo posteljo ali toaletno mizico. Piko na i ambientu dodajo svetila in izbrani dodatki, pri tectake pa nismo pozabili niti na okna, vrata ne na tehnološke vidike bivanja.

Vrsti primerno življenje hišnih ljubljenčkov

Psi, mačke, glodavci in ptice bogatijo življenja mnogih ljudi, ki svojim hišnim ljubljenčkom želijo ponuditi vrsti primerno bivališče in igralne možnosti. Pri podjetju tectake smo pomislili tudi nanje in vam zato nudimo prostorne kletke in ograde za vse vrste malih živali, odlične možnosti za plezanje in praskanje z vsestranskimi elementi za muce, kot so mačja drevesa, udobne pasje postelje in varne transportne bokse. Za dobro počutje vaših hišnih ljubljenčkov.

Življenjski slog, dobro počutje, prosti čas

Da zabave nikoli ne zmanjka, smo v kategorijo prostega časa in dobrega počutja vključili športno opremo, masažne mize, kozmetične izdelke, pripomočke za kampiranje in razne dodatke za aktivnosti na prostem, ki spremenijo proste ure dneva in počitnice v sproščena doživetja za polnjenje energije. Izdelki za nego avtomobilov in motornih koles zaokrožujejo ponudbo tectake – navsezadnje želite biti mobilni v vseh življenjskih situacijah.

Kuhinja in gospodinjstvo – tako je zabavnejše

Z elegantnimi mlinčki za sol in poper iz nerjavnega jekla, z visokokakovostnimi lonci in ponvami, z ledomatom in s praktičnimi kuhinjskimi pripomočki je delo v kuhinji zabavnejše. Zadovoljni lastniki kaminov se veselijo privlačnih, prostorsko varčnih možnosti zlaganja drv, orodij za kamin in sesalnikov za pepel. Ponudba tectake vam olajša marsikatero dejavnost in hkrati nadgradi vašo opremo z modnimi detajli.

Varnost, nega in igrače za dojenčke in malčke

Previjalna podloga, stolček za hranjenje, zibelka, postelja, voziček in avtosedež so za družino z otrokom nepogrešljivi. Tectake vas opremi z najpomembnejšimi pripomočki za dojenčke in malčke. V ponudbi boste našli tudi dodatke za varnost otrok, kot so varnostne ograje za stopnice in kamine. Okrogli otroški šotori, vozila in kreativne igre zaokrožujejo ponudbo, da je zabava vedno zagotovljena.