Kvadratno senčno jadro, različica 2

(38)
Brezplačna dostava

Na zalogi

Ni na zalogi

vklj. z 22% DDV

Highlights

Highlight Image

Kvadratno senčno jadro, različica 2

S tem priročnim platnom za zaščito pred soncem iz ponudbe podjetja tectake boste ustvarili res posebno senčno mesto na svojem vrtu, terasi ali balkonu. A naše platno za zaščito pred soncem ni primerno le za uporabo doma, temveč se ga lahko uporablja tudi ob bazenu, med taborjenjem ali na dogodkih, kot so festivali ali odprte prireditve. Istočasno je naše platno za zaščito pred soncem tudi odlična zastirka. Zaščitite svoje otroke v peskovniku pred preveliko izpostavljenostjo soncu. Ponjavo za zaščito pred soncem se lahko prilagodljivo pritrdi in ponuja visoko UV-zaščito 50+. Povsem trpežen in zračen material (100-% polietilen) je izdelan iz tkanega blaga in zagotavlja optimalno izmenjavo toplote in vlage. Za čiščenje se lahko tkanino preprosto spere z vrtno gibko cevjo. Konkavno platno za zaščito pred soncem, izdelano iz nerjavnega jekla, ima na koncu obročke za pritrditev napenjalnih vrvi, ki so priložene. To platno za zaščito pred soncem iz ponudbe podjetja tectake je idealno za zagotavljanje sence v katerem koli zunanjem prostoru.
Art. Nr.:
403892
  • oblika: kvadratna
  • skupne mere: 3 × 3 m
  • napenjalna vrv (D): pribl. 140 cm
  • teža: 1,6 kg
  • material: Surovinska sestava tekstila stranske markize in napenjalnih vrvi vključuje 100-% polietilen, obročki iz nerjavnega jekla

Še končni namig: Da bi lahko dolgo časa uživali v svojem platnu za zaščito pred soncem, ga snemite v primeru močnega vetra, grmenja, nevihte in slabih vremenskih razmer.

SKU
403892
Barva Siva
Proizvajalec tectake