Ratanski naslanjači

Prikaži kot Mreža Seznam
Razvrsti po
Ratanski sončni otok Santorini
Nizko kot 439,90 €
Ležalnik za sončenje Cassis iz aluminija in ratana
Nizko kot 134,90 €
Ležalnik za sončenje iz ratana
Nizko kot 144,90 €
2 ležalnika za sončenje + miza z zaščitnim pregrinjalom iz ratana in aluminija
Nizko kot 399,90 €
Ratanski ležalnik za sončenje Delphine
Nizko kot 99,90 €
Ležalnik za sončenje iz ratana Sofia
Nizko kot 109,90 €
Aluminijast ležalnik Océane iz ratana
Nizko kot 154,90 €
Zložljiv vrtni ležalnik Auckland iz ratana s kolesi in z aluminijastim ogrodjem
Nizko kot 163,90 €
Ratanski in aluminijasti sončni otok, različica 2
Nizko kot 419,90 €

10 elementov

na stran

Uživaj na soncu na visokokakovostnem ležalniku iz ratana

Vrtno pohištvo iz poliratana postaja vse bolj priljubljeno. Nič čudnega, saj so vrtni ležalniki iz ratana izjemno stabilni in robustni – dež, veter in močna sončna svetloba jim ne morejo škoditi. Razen tega navdušujejo s svojim stilskim dizajnom in posebno domačim značajem. Zaradi mehkih blazin so ležalniki iz ratana izjemno udobni in vabijo k sprostitvi na soncu na vrtu ali terasi.

Kaj morate vedeti o poliratanu

Naši ležalniki iz ratana so izdelani iz sodobnega poliratana. Gre za polietilen, pleten umeten material, odporen na vremenske vplive, ki je bil oblikovan po vzorcu naravnega lesa ratanske palme. Ležalniki iz ratana so na voljo v ravni ali okrogli pletenini. Različici se razlikujeta v prerezu posameznih pasov, kar se odraža v videzu in otipu. Tako kot ležalniki iz pravega ratana so tudi ležalniki iz poliratana ročno izdelani. Ali ste vedeli? Danes so na voljo ležalniki iz umetnega materiala, ki se skoraj v ničemer ne razlikujejo od vrtnega pohištva iz naravnega ratana. Na voljo so tudi vrtni ležalniki gladkega ali značilnega plastičnega videza. Zagotovo se najde model za vsak okus.

Prednosti, ki jih zagotavljajo ležalniki iz ratana

Z ležalnikom iz ratana lahko svojo teraso spremenite v pravo dnevno sobo na prostem. Visokokakovosten sintetičen pleten material je odporen na UV žarke, dež, sneg in celo zmrzal. Temperaturna odpornost se giblje med minus 85 do plus 90-imi stopinjami. Ker umetna vlakna ne vpijajo vlage, dežne kaplje preprosto drsijo s površine, tako da so ležalniki iz ratana še posebno trpežni. Enostavno jih je očistiti, oprati jih je mogoče kar z vrtno cevjo. Dodatna prednost je ekološka sprejemljivost tega materiala: poliratan je mogoče v celoti reciklirati.