Vrtna miza in stoli

Pivska garnitura zagotavlja veselo bavarsko vzdušje na vašem vrtu

Pivska garnitura je namenjena veselemu druženju ob obilnih dobrotah in seveda vrčku piva. Udobne sedežne garniture so že zdavnaj prekoračile bavarske meje in jih je zdaj mogoče najti po vsej Nemčiji in tudi drugod. Gasilske garniture so se izkazale predvsem kot dodatno pohištvo, ki ga za goste postavimo na vrtu ali v kleti za zabave. Tudi med kampiranjem se pogosto uporablja praktično in enostavno zložljivo leseno pohištvo.

To je tisto, kar odlikuje pivsko garnituro

Leseni, zložljivi kompleti so povečini sestavljene iz široke pivske mize in dveh nekoliko ožjih pivskih klopi. Mere posameznih delov so standardizirane, tako da lahko pivske klopi in mize brez težav kombiniramo. Klopi merijo približno 220 x 25 centimetrov in so visoke 47,5 centimetra. Prostora je za štiri do pet oseb. Občasno lahko naletite tudi na pivske klopi z naslonjali.

Primerna dekoracija za pivsko garnituro

Ni nujno, da je pivska garnitura rustikalna, z golimi klopmi in mizami. Z le nekaj preprostimi koraki lahko iz preproste gasilske garniture pričarate elegantne kose pohištva, ki so primerni tudi za poroke: za udobnejše sedenje in lepši videz pivsko klop enostavno pregrnete z ustreznimi pregrinjali, ki so pogosto na voljo v praktičnih kompletih. Izberite ujemajoč prt in okrasite pivske mize z vazami za rože in prtički iz blaga. Vaši gostje bodo navdušeni!

Pravilna nega pivske garniture

Ker les ni odporen na vremenske vplive, morate klopi in mizo redno lakirati. Ko pivske garniture ne uporabljate, je priporočljivo, da jo zložite in shranite na suhem mestu.