Polirne gobice

Sort by
Cena
Kategorije
Color
Material

Polirne gobice – in avto se sveti kot nov

Če želite svojemu avtomobilu povrniti visok sijaj, lahko to storite le, če imate pri roki pravo dodatno opremo. Najboljše rezultate pri poliranju, voskanju ali odstranjevanju drobnih nepravilnosti na laku dosežemo s polirniki. Polirna gobica se vstavi v stroj s pomočjo podložne plošče, ki tako vzpostavi kontakt s površino karoserije. V ponudbi podjetja tectake lahko najdete visokokakovostne polirne gobice.

Gobice za poliranje brez hologramov

Hologrami so nadležen stranski učinek poliranja. Povzročajo jih zelo abrazivni učinki polirnih blazinic ali umazanih krp iz vlaken. Na laku nastanejo poglobljene črte, ki so na neposredni sončni svetlobi neprivlačne. S pravilno uporabljeno polirno gobico iz tectake ponudbe vam ne bo treba skrbeti za holograme. Rezultat bo enakomeren in raven.

Vafljasta ali gladka polirna gobica

Polirne gobice so lahko z gladko ali vafljasto kontaktno površino. Rezultat je v obeh primerih visokokakovosten. Vafljaste površine v primerjavi z gladkimi modeli odlikuje boljša vpojnost laka. Dodatna prednost: manjša izguba materiala zaradi kapljanja. To vam bo dolgoročno prihranilo veliko količino polirnega sredstva. Gladke in vafljaste polirne gobice lahko kupite tukaj pri podjetju tectake v kompletu s polirno ploščo.

Polirna krzna za prvi nanos

Še preden uporabite polirno gobico, je priporočljivo karoserijo obdelati s polirnim krznom. Ta prvi korak služi kot priprava. Krzno je v glavnem primerno za grobe nepravilnosti. S polirnimi gobicami pa nato izvršite natančno obdelavo do brezhibnega laka z visokim sijajem.

Komplet polirnih gobic

Poleg gobic za poliranje najdete v tectake ponudbi tudi 14 do 29-delne polirne komplete, ki vsebujejo gobice različnih premerov, krzna in krpe iz mikrovlaken. Mimogrede: gobice, krzna in krpe lahko uporabljate ne samo za avtomobil, ampak tudi v gospodinjstvu, saj so prva izbira za obnovitev občutljivega lesenega pohištva, ogledal in drugih gladkih površin.