Prosti čas in wellness

Sort by
Cena
Kategorije
Color
Material

Vse za prosti čas in dobro počutje

Vsakodnevno delo nas drži v primežu. V Sloveniji zaradi stresa trpi dve tretjini delavcev, mnogi od njih celo trajno. Zato je še toliko bolj pomembno je ustvariti trenutke sprostitve in se v prostem času res izklopiti. Zato vam v naši spletni trgovini ponujamo širok izbor izdelkov za hobije, šport in dobro počutje.

Masaže sproščajo telo in duha

Kdor dolgo sedi za pisalno mizo, pozna to težavo: mišice otrdijo, bolita vrat in hrbet. Tu lahko pomaga pomirjujoča masaža. Nežno gnetenje in raztezanje rahlja mišice in da duši novo moč. Za vašo malo domačo wellness oazo vam nudimo visokokakovostne masažne mize in ustrezne dodatke, kot so masažni valji, stolčki in naslonjala za glavo. Imamo tudi čudovito sproščujoče masažne vzmetnice in infrardeče magnetne masažne blazine.

Telovadba lajša stres

Pomanjkanje gibanja je ena največjih zdravstvenih težav v naši sodobni družbi. 15 minut vadbe na dan je dovolj, da ublažite zdravstvene težave, kot so bolezni srca in ožilja, in zmanjšate stres. Seveda je najbolj udobno trenirati doma: nadležna pot v telovadnico in drage članarine za fitnes center niso več vaš problem in med vadbo se lahko popolnoma osredotočite le nase. Za opremljanje vašega osebnega fitnesa vam nudimo vrhunsko opremo, kot so eliptični trenažerji, klopi za vadbo z utežmi, DIP postaje, sobna kolesa in klopi za trebušnjake. Raje trenirate na prostem? V naši spletni trgovini boste našli tudi komplete palic za golf, palice za nordijsko hojo in vrtne trampoline.

Gremo v naravo

Kampiranje postaja z leti vedno bolj priljubljene počitnice. Preživljanje časa v naravi, stran od elektronske pošte in telefonskih klicev, je za mnoge prijeten oddih stran od stresa. Pozor ljubitelji kampiranja: v naši spletni trgovini boste našli vse, kar potrebujete za svoje izlete v naravo, na primer šotore, mize in stole za kampiranje ter paviljone.