Vrt in delavnica

Prikaži kot Mreža Seznam
Razvrsti po
Dvosed iz ratana z aluminijastim ogrodjem Kreta, vključno z zaščitno prevleko
Nizko kot 459,90 €
Zložljiva viseča balkonska miza s kamnitim mozaikom 75 x 65 x 62 cm
Nizko kot 67,90 €
Barska miza, izdelana iz aluminija, Ø 60 cm
Nizko kot 64,90 €
Brezžični obrezovalniki žive meje z 2 nastavkoma in teleskopsko palico vklj. z baterijo
39,90 €
Vrtna klop Pino za 3 osebe 126 x 62 x 81,5 cm
114,90 €
2 solarni stenski svetilki LED z detektorjem gibanja
31,90 €
Uta s poševno streho
Nizko kot 228,90 €
Aluminijasta vrtna miza Bianca nastavljiva po višini 150 x 90 x 74,5 cm
Nizko kot 169,90 €
Mobilni folijski rastlinjak s 3. policami 69 x 49 x 133 cm
36,90 €
Voziček z nakladalno površino do 200 kg
Nizko kot 63,90 €
Komplet 2 gradbenih zložljivih stojal.
Nizko kot 53,90 €
Gazebo 9 × 3 m z 8 stranskimi paneli
Nizko kot 174,90 €

Elementi 1-12 od 419

na stran

Vse, kar domači mojstri in amaterski vrtnarji res potrebujejo

Kaj je lepšega kot sprostitev na lastnem vrtu po službi? Ustvarite si lasten raj in si privoščite počitek, ki si ga zaslužite. V naši spletni trgovini boste našli veliko izbiro kakovostnega in udobnega vrtnega pohištva, kot so ležalniki, vrtni stoli, viseče mreže in vrtne klopi. Tako se boste lahko mirno naslajali ob sproščenem kramljanju ob kavi na terasi in v prijetnem sončenju v naravi.

Vrtni pripomočki in potrebščine za vašo zeleno oazo

Ljubiteljski vrtnarji pozor! V naši spletni trgovini boste odkrili vse, kar potrebujete za oblikovanje svojega zelenega kotička, na primer rastlinjake, cvetlične lestve, vrtne mostove, vrtne cevi in stranske markize kot zaslon za zasebnost. Da bodo vaše rastline lahko rasle v popolni obliki in bujno cvetele, vam nudimo tudi elegantne loke za vrtnice, visokokakovostne škarje za živo mejo in organska rastlinska gnojila. Poleti pa bazen, ki ga je enostavno postaviti, spremeni vaš vrt v pravi bazen na prostem – odlična zabava, in ne samo za otroke!

Diši po žaru

Hrustljav zrezek, slastne klobase in zdrava zelenjavna nabodala: pri peki na žaru vsak dobi tisto, kar mu je najbolj všeč. Bi radi svoj vrt spremenili v razkošno kuhinjo na prostem? Žar mojstri bodo pri nas naleteli na veliko izbiro robustnih okroglih žarov, vžigalnikov za žar, jedilnega pribora in smokerjev. Našli boste tudi praktične dodatke, kot so stiskalnice za hamburgerje.

Vse za vašo delavnico

Popolno opremljena delavnica so sanje vsakega domačega mojstra. Pomagali vam bomo uresničiti te sanje, ponujamo vam na primer stabilne delovne mize, lesena stojala, primeže, premične odre, regale in delovne mize. Seveda boste v naši spletni trgovini našli tudi vse potrebno orodje, od klešč in mešalnih palic do dobro založenega kovčka za orodje. Praktični pomočniki, kot so stroji za pometanje, rezkalniki, dvigala za plošče, kompleti brusilnikov in hidravlični žerjavi za delavnice vam bodo bistveno olajšali delo.