Kartotečne omare

Sort by
Cena
Kategorije
Color
Material

Pisarniške in kartotečne omare za več reda na delovnem mestu

Kartotečna omara se uporablja za varno shranjevanje pomembnih dokumentov in delovnih papirjev. Mape z datotekami so pregledno razvrščene in postavljene na police, ki so individualno nastavljive po višini. Glede na svoje potrebe lahko izberete pisarniško omaro z želenim številom predalov, kartotečno omaro z izvlečnimi predali ali pa kombinacijo polic in predalov. Če želite poleg datotek urejeno in varno hraniti tudi večje predmete in oblačila, je pisarniška omara s ključavnico prava izbira za vas. Ima predelke različnih velikosti in obešalno palico za oblačila.

Pisarniške in kartotečne omare znamke tectake so enostavne za sestavljanje, stabilne in vzdržljive, izdelane so iz visokokakovostnega prašno lakiranega jekla. Za prijetno delovno vzdušje poskrbijo protihrupni gumijasti blažilci na ojačenih krilnih vratih. Kartotečna omara je opremljena s cilindrično ključavnico z dvema ključema, ki varuje vaše dokumente in dragocenosti pred dostopom nepooblaščenih oseb.

Izberite kartotečno omaro za dokumente v črni ali sivi barvi in ustvarite urejeno in varno delovno okolje v svoji pisarni, kleti ali delavnici.