Pasja kletka

Sort by
Cena
Kategorije
Color
Material
 1. 114,90 €
  UVP 149,00 €
  (87)
 2. 82,90 €
  UVP
  (84)
 3. 94,90 €
  UVP
  (84)
 4. 175,90 €
  UVP
  (76)

Boks za psa za varno potovanje

Bodisi za na pot do veterinarja, do pasje varuške ali do najbližjega parka: prej ali slej mora vsak štirinožni prijatelj sesti v avto. Medtem ko so nekatere živali navdušeni potniki že od samega začetka, so druge sprva skeptične. Za varen prevoz je nujno, da vaš ljubljenček sedi v stabilnem pasjem boksu. Le tako bo pes ob nujni ustavitvi ali celo nesreči dobro zaščiten pred letečimi predmeti.

Kako psa navaditi na transportni boks

V idealnem primeru pes svoj transportni boks spozna še kot mladič. Številni vzreditelji zato najmlajšim v stanovanju ali na vrtu postavijo pasji boks, ki ga mladiči navdušeno uporabljajo za igro, divjanje in kot prostor za spanje. To jim omogoča, da se zgodaj navadijo na transportni boks in ga sprejmejo kot naravni del svojega teritorija. Toda tudi starejše živali je še vedno mogoče navaditi na boks – z veliko potrpežljivosti in veliko količino priboljškov.

Idealni pasji boks za vašega ljubljenčka

Velikost vašega psa je odločilna pri izbiri transportnega boksa: boks mora imeti dovolj prostora, da se lahko vaš štirinožni prijatelj vanj udobno uleže, v njem raztegne in sedi vzravnano. Boks ne sme biti niti prevelik, sicer lahko vašo žival med vožnjo po nepotrebnem razmetava. Kakovostni pasji boksi so izdelani iz robustnega aluminija. Vsem, ki s svojo živaljo veliko potujejo, na primer na turnirje ali razstave, priporočamo zložljiv pasji boks, ki ga lahko po uporabi pospravite, da prihranite prostor, vgrajen mreža proti komarjem pa celo nudi zaščito pred nadležnimi škodljivci.