Vrtni stoli

Sort by
Cena
Kategorije
Color
Material

Vrtni stoli za sprostitev v naravi

Kaj je lepšega od uživanja na soncu na lastnem vrtu na topel poletni dan? Naj gre za zložljiv stol, stol z visokim naslonom ali stol za kampiranje: vrtni stoli vas vabijo, da se zadržujete na terasi. Idealno okolje za vašo žar zabavo s prijatelji ali sproščujoče ure sami s svojo najljubšo knjigo.

Različne vrste vrtnih stolov

Vrtni stoli so na voljo v različnih visokokakovostnih materialih. Modeli iz lesa navdušujejo z naravnimi barvami in nežnimi vzorci. Povečini se za stole uporablja les, odporen na vremenske vplive, kot so tikovina, evkaliptus ali hrast. Zelo priljubljeni so tudi vrtni stoli iz aluminija: so lahki in izjemno enostavni za nego. Modeli iz umetne mase pa so še posebno trpežni: lahko ostanejo na terasi vse poletje – dež in UV žarki jim ne morejo do živega. Trenutno so v modi vrtni stoli iz poliratana. Gre za pleteno maso iz polietilena, ki po videzu in otipu spominja na pohištvo iz naravnega ratana. Potrebujete več vrtnih stolov hkrati? Potem vam priporočamo praktične vrtne garniture. Sestavljene so iz dveh, štirih ali več enakih stolov in ustvarijo harmoničen ambient okoli vaše vrtne mize.

Kako izbrati popoln vrtni stol

Če že imate vrtno mizo, izberite stole ki se ji prilegajo. Ni nujno, da imajo stoli in mize enoten videz. Privlačne so tudi nenavadne kombinacije, kot so pisani plastični stoli s staro leseno mizo. Posebej udobni so stoli z visokim nastavljivim naslonjalom. Po obroku jih lahko spremenite v udobne ležalnike. S pomočjo stilnih sedežnih blazin in prevlek za vrtno pohištvo so vaši stoli prava paša za oči.