Vadba za moč

Prikaži kot Mreža Seznam
Razvrsti po
Plastificirana, polnjena utežna ročka, ena
Nizko kot 33,90 €
Nosilec uteži Apollo
123,90 €
Plastificirana, polnjena utežna ročka, par
Nizko kot 60,90 €
Nosilec uteži Creed
131,90 €
Multifunkcijska naprava za treniranje različnih mišičnih sklopov (dip station)
61,90 €
Vadbena naprava s klopjo Reeves 180 x 95x 210 cm
148,90 €
Ročke za sklece
54,90 €
Vadbena klop Cuttler 129 x 55 x 70 cm
71,90 €
Trenažer za hrbtne in trebušne mišice Coleman
Nizko kot 93,90 €
Večfunkcijska naprava s klopjo za izvajanje potiskov s prsi
424,90 €
Fitnes kletka z drogom za potege
Nizko kot 399,90 €
Pripomoček za utrjevanje trebušnih mišic
51,90 €

Elementi 1-12 od 30

na stran

Kupite visokokakovostno opremo za bodybuilding preko spleta

Široke prsi, zaobljena ramena in izklesane trebušne mišice – mišičasto telo je že od nekdaj cilj mnogih amaterskih športnikov. Nič čudnega, saj so izbočene mišice znak moči in vitalnosti. Ne glede na to, ali ste rekreativni športnik ali ambiciozen bodibilder, podjetje tectake nudi vse, kar potrebujete za izgradnjo mišic.

Visokokakovostna oprema je ključnega pomena za uspešno vadbo v domači telovadnici. Brez klopi za vadbo z utežmi ali večnamenske fintes naprave nikakor ne gre, saj sta ta dva pripomočka osnova za številne vaje. Vadbene postaje so prave večnamenske naprave, ki nudijo maksimalno funkcionalnost z minimalnimi prostorskimi zahtevami s pomočjo vgrajenih trenažerjev, kot so Scott klop, fitnes klop za dvigovanje uteži z nastavljivim naklonom, trenažer za hrbet (lat pulldown), klop za trebušnjake, kot je sit-up-bench, in fitnes naprava za krepitev nog.

Vadbene postaje v izvedbi power rack imajo tudi masivno stojalo za dolge drogove in stojalo za plošče z utežmi. Tudi zapletene osnovne vaje, kot so mrtvi dvigi in težki počepi, v domači telovadnici niso problem. Drugače pa si lahko posebej nabavite Scott klop, stojalo za mreno, fitnes naprave za krepitev nog in drugo.

Toda čemu služi dobra oprema, če nimate visokokakovostnih uteži? V spletni trgovini tectake lahko bodibilderji in športniki črpajo moči iz celotnega izbora uteži in drogov, od dolgih do ukrivljenih. S posebnimi drogovi, kot so na primer ukrivljeni drogovi, se število vaj na klopi z nastavljivim naklonom znatno poveča.

S klopjo za trebušnjake, z robustnim stojalom za plošče z utežmi in z vadbeno postajo s trenažerjem za hrbtne mišice lahko tudi v najmanjšem prostoru ustvarite pravi fitnes studio. Zaradi odličnega razmerja med ceno in zmogljivostjo je postavitev domače telovadnice z opremo tectake ne le dolgoročno udobnejša, ampak tudi cenejša od članarine za fitnes klub.