Vadba za moč

Sort by
Cena
Kategorije
Color
Material
 1. 68,90 €
  UVP 114,00 €
  (80)
 2. 328,90 €
  UVP 599,00 €
  (91)
 3. 88,90 €
  UVP 139,00 €
  (79)
 4. 61,90 €
  UVP 99,00 €
  (97)
 5. 66,90 €
  UVP 84,00 €
  (72)
 6. 248,90 €
  UVP 449,00 €
  (89)

Kupite visokokakovostno opremo za bodybuilding preko spleta

Široke prsi, zaobljena ramena in izklesane trebušne mišice – mišičasto telo je že od nekdaj cilj mnogih amaterskih športnikov. Nič čudnega, saj so izbočene mišice znak moči in vitalnosti. Ne glede na to, ali ste rekreativni športnik ali ambiciozen bodibilder, podjetje tectake nudi vse, kar potrebujete za izgradnjo mišic.

Visokokakovostna oprema je ključnega pomena za uspešno vadbo v domači telovadnici. Brez klopi za vadbo z utežmi ali večnamenske fintes naprave nikakor ne gre, saj sta ta dva pripomočka osnova za številne vaje. Vadbene postaje so prave večnamenske naprave, ki nudijo maksimalno funkcionalnost z minimalnimi prostorskimi zahtevami s pomočjo vgrajenih trenažerjev, kot so Scott klop, fitnes klop za dvigovanje uteži z nastavljivim naklonom, trenažer za hrbet (lat pulldown), klop za trebušnjake, kot je sit-up-bench, in fitnes naprava za krepitev nog.

Vadbene postaje v izvedbi power rack imajo tudi masivno stojalo za dolge drogove in stojalo za plošče z utežmi. Tudi zapletene osnovne vaje, kot so mrtvi dvigi in težki počepi, v domači telovadnici niso problem. Drugače pa si lahko posebej nabavite Scott klop, stojalo za mreno, fitnes naprave za krepitev nog in drugo.

Toda čemu služi dobra oprema, če nimate visokokakovostnih uteži? V spletni trgovini tectake lahko bodibilderji in športniki črpajo moči iz celotnega izbora uteži in drogov, od dolgih do ukrivljenih. S posebnimi drogovi, kot so na primer ukrivljeni drogovi, se število vaj na klopi z nastavljivim naklonom znatno poveča.

S klopjo za trebušnjake, z robustnim stojalom za plošče z utežmi in z vadbeno postajo s trenažerjem za hrbtne mišice lahko tudi v najmanjšem prostoru ustvarite pravi fitnes studio. Zaradi odličnega razmerja med ceno in zmogljivostjo je postavitev domače telovadnice z opremo tectake ne le dolgoročno udobnejša, ampak tudi cenejša od članarine za fitnes klub.