Barske mize

Sort by
Cena
Kategorije
Color
Material

Praktične barske mize za slavja, sprejeme in družabnosti v podjetju – velik izbor po ugodnih cenah v spletni trgovini tectake

Barske mize so odlična izbira, če pričakujete veliko število gostov, ki se tako lahko družijo za barskimi mizami in kramljajo v sproščenem vzdušju, medtem pa jih lahko postrežete tudi s pijačo in prigrizkom. Zlato pravilo: za približno 100 ljudi potrebujete približno 20 barskih miz – pri čemer je število miz odvisno od prostora, ki ga imate na razpolago.

Različne vrste barskih miz

Barske mize so na voljo v različnih visokokakovostnih materialih, kot so masivni les, aluminij in plastika. Leseni modeli so videti še posebno rustikalni in naravni, vendar so nekoliko zahtevnejši za nego: razlito tekočino je treba takoj odstraniti, da material ne nabrekne. Neobdelane lesene površine je treba pred prvo uporabo premazati z ustreznim oljem. Zložljive mize iz aluminija in plastike pa so zelo lahke in enostavne za prenašanje. Po uporabi jih preprosto obrišete z vlažno krpo in pospravite, da prihranite prostor. Naš nasvet: ko kupujete kakovostne barske mize, se prepričajte, da so robustne in stabilne, da varno stojijo, se ne majejo in lahko prenesejo daljše, burne zabave.

Okrasite barske mize

Barske mize so zelo priljubljene na porokah: lahko jih postavimo na primer pred cerkvijo ali matičnim uradom, da lahko takoj po poroki nazdravite z družino in prijatelji. Za okrasitev golih barskih miz so glede na praznično priložnost na voljo posebna pregrinjala. Prt za barske mize si lahko enostavno sešijete tudi sami iz metrskega blaga. Če želite, lahko pregrinjalo zavežete na mizno nogo s pentljo in nanj postavite cvetlične aranžmaje.

Kupite zdaj barske mize za vaše naslednje praznovanje v spletni trgovini TecTake!