Vrtno pohištvo

Sort by
Cena
Kategorije
Color
Material
 1. 43,90 €
  UVP 124,00 €
  (91)
 2. 48,90 €
  UVP 79,00 €
  (88)
 3. 98,90 €
  UVP 149,00 €
  (95)
 4. 148,90 €
  UVP 259,00 €
  (84)

Najlepše vrtno pohištvo za vašo zeleno oazo

Moderno vrtno pohištvo spremeni vašo teraso v udoben vrtni salon: kosi pohištva so izdelani iz visokokakovostnih materialov, kot so poliratan, les ali aluminij, in zaradi pisanega oblazinjenja, primernega za uporabo na prostem, niso le izredno udobni, temveč navdušujejo tudi s svojim elegantnim dizajnom. V naši spletni trgovini boste našli na primer vrtne klopi, stole, drevesne klopi, pivske garniture in ležalnike za plažo za oblikovanje vašega vrta. Ponujamo vam tudi udobne viseče mreže in elegantne vrtne paviljone.

Kako izbrati popolno vrtno pohištvo

Vrtno pohištvo mora biti robustno in stabilno ter prilagojeno spremenljivim vremenskim razmeram, kot so dež, veter in močna sončna svetloba. Preden se odločite za nove vrtne stole ali mizo, morate natančno izmeriti prostor na terasi ali balkonu. Seveda ima pomembno vlogo tudi vaš okus: imate raje nekaj romantičnega in igrivega ali modernega in preprostega? Želite, da novo vrtno pohištvo dopolnjuje obstoječe kose pohištva? Naš nasvet: zložljivo vrtno pohištvo je še posebno praktično, saj ga pozimi enostavno zložimo in pospravimo v garažo ali klet. Druga možnost je, da vrtno pohištvo v hladni sezoni pokrijete z veliko ponjavo.

Pravilno čiščenje vrtnega pohištva

Vrtno pohištvo negujte redno, da bodo vrtni stoli, klopi in podobno bolje zaščiteni pred vplivi okolja in boste v njih lahko dlje uživali. Najbolje je, da grobo umazanijo odstranite z ročno metlo, trdovratnih madežev se pa lotite z malo milnice. Ležalnike in naslanjače iz trpežnega poliratana lahko tudi preprosto splaknete s pomočjo vrtne cevi. Naš nasvet: sivo patino na svetlem vrtnem pohištvu lahko odstranite z malo pecilnega praška. Z loščilom pa dobi pohištvo iz umetne mase nov sijaj.