Jedilni stoli

Prikaži kot Mreža Seznam
Razvrsti po
2 klopi Fairfield
Nizko kot 82,90 €
8 jedilnih gugalnih stolov
Nizko kot 449,90 €
8 jedilniških stolov z okrasnimi kamenčki
Nizko kot 228,90 €
8 jedilniških stolov iz umetnega usnja
Nizko kot 206,90 €
8 elegantnih stolov Marylin
Nizko kot 824,90 €
6 elegantnih stolov Marylin
Nizko kot 619,90 €
4 elegantni stoli Marylin
Nizko kot 413,90 €
2 elegantna stola Marylin
Nizko kot 207,90 €
8 tekstilnih stolov Marilyn
Nizko kot 664,90 €
6 tekstilnih stolov Marilyn
Nizko kot 499,90 €
4 tekstilni stoli Marilyn
Nizko kot 333,90 €
2 tekstilna stola Marilyn
Nizko kot 167,90 €

Elementi 1-12 od 45

na stran

Jedilni stoli za družabna srečanja

Kaj je lepšega kot sedeti za mizo z družino ali prijatelji, skupaj jesti in kramljati o tem in onem? Da bo vam in vašim gostom res udobno, se raje odločite za visokokakovostne jedilne stole. Posebej praktični so kompleti, ki vsebujejo več stolov in zagotavljajo enoten videz kuhinje ali jedilnice.

Različne vrste jedilnih stolov

Jedilni stoli so povečini sestavljeni iz trpežnega lesenega ali kovinskega okvirja. Oblazinjeni stoli imajo tudi mehko polnilo, prekrito z barvnim tekstilom ali usnjem. Poleg tega so na voljo kuhinjski stoli iz pletenega ratana ali plastike, ki je enostavna za vzdrževanje. Zaradi naslonjala za roke ali izjemno visokega hrbtišča so stoli za jedilnico še posebej udobni. Ali ste vedeli? Konzolni stol je stol brez hrbtnih nog, na katerega se po jedi lahko udobno naslonite.

Pravi stoli za vašo jedilno mizo

Usnjeni stoli se še posebej dobro podajo k modernim jedilnim mizam z zračnimi steklenimi ploščami, barviti plastični kuhinjski stoli pa so kot nalašč za preproste lesene mize. Tisti, ki imate raje rustikalni stil podeželske hiše, lahko okrog mize postavite jedilne stole iz naravnega ratana ali masivnega lesa. Upoštevajte, da vsaka oseba, ki sedi za jedilno mizo, mora imeti prostora za 60 centimetrov v širino in 60 centimetrov v globino. Idealna višina sedeža je 45 centimetrov, morebitna naslonjala za roke morajo biti nižja od mizne plošče.

Naš nasvet: Če niste prepričani o izbiri jedilnega stola, se odločite za model z nastavljivo višino, ki ga je mogoče enostavno prilagoditi višini vaše mize. Za nepričakovane obiskovalce ali večje skupine je vredno imeti na zalogi dodatne zložljive stole.