Kuhinja za kampiranje

Sort by
Cena
Kategorije
Color
Material
 1. 98,90 €
  UVP 139,00 €
  (95)
 2. 98,90 €
  UVP 164,00 €
  (91)
 3. 68,90 €
  UVP 119,00 €
  (97)
 4. 73,90 €
  UVP 99,00 €
  (93)

Kamp kuhinja: na poti udobno kot doma

Vseeno je, ali želite naslednje počitnice preživeti v šotoru, avtodomu ali prikolici: s praktično zunanjo kuhinjo bo domače udobje tudi na potovanju vedno z vami. Priporočamo, da izberete kakovosten model, na primer kuhinjo za kampiranje iz tectake ponudbe. Izvedite več o prednostih kamp kuhinje za sproščujoče počitnice.

Vsestranska zunanja kuhinja z veliko prostora za shranjevanje

Dobro zamišljena kamp kuhinja ponuja pravo rešitev za vse okoliščine. Kot prvo ima veliko prostora za shranjevanje živil, jedilnega pribora, posode in raznih kuhinjskih pripomočkov. V idealnem primeru lahko del prostora za shranjevanje tudi zaprete.

To je še posebno pomembno na območjih, kjer je veliko žuželk ali drugih majhnih živali. Težko si je predstaviti kaj bolj motečega kot to, da morate na dopustu zavreči hrano, ker so si jo privoščili nepovabljeni gostje. V zelo vročih krajih lahko trajna vročina postane problem tudi za svežo hrano. V tem primeru je idealna zunanja kuhinja, katere predelki so na zadnji strani opremljeni z mrežasto tkanino za dobro kroženje zraka.

Zložljiva kamp kuhinja za prostorsko varčno prenašanje

Pri prenašanju mora kamp kuhinja zavzeti čim manj prostora. Pri zajetnih modelih boste morebiti morali zaradi pomanjkanja prostora pustiti doma druge pomembne potovalne pripomočke. Zato priporočamo, da daste prednost zložljivim ali razstavljivim kuhinjam. Majhna teža kamp kuhinje je tudi prednost, saj na dopustu zagotovo ne želite po nepotrebnem vlačiti stvari naokrog.

Stabilna kamp kuhinja s po višini nastavljivimi nogami

Postavitev kamp kuhinje mora biti enostavna, tako da jo lahko brez vsakega predznanja brez težav v samo nekaj minutah postavite. Jasna in lahko razumljiva navodila vam bodo pri tem v pomoč.

Ko je kamp kuhinja postavljena, ima stabilnost pomembno vlogo. To velja zlasti za neravna tla, ki jih pogosto najdemo v kampih. Po višini nastavljive noge zagotavljajo maksimalno stabilnost. Trdna zasnova posameznih plošč, stranskih sten in ostalih elementov zagotavlja, da lahko popolnoma brezskrbno napolnite kuhinjo.

Oglejte si tectake ponudbo in našli boste visokokakovostne kuhinje za kampiranje s kakovostnimi značilnostmi, ki so opisane tukaj. Kot boste lahko sami ugotovili, dobra struktura kuhinje pri nas ne izključuje ugodnega razmerja med ceno in kakovostjo.