Vrtne mize

Sort by
Cena
Kategorije
Color
Material

Idealna vrtna miza za balkon, teraso in vrt

V zunanjem prostoru je lepa in praktična vrtna miza nepogrešljiv kos pohištva! Zjutraj za zajtrk, popoldne za prijetno kavo ali zvečer za sproščeno večerjo – le miza IN stoli, ki se z njo ujemajo, zagotavljaJO prijetno vzdušje. Če iščete lepo in praktično mizo za svoj balkon, je naša spletna trgovina pravo mesto za vas. Imamo tudi mize za teraso in vrt. Vzemite si čas in si oglejte našo ponudbo ter izberite si mizo, ki bo vaš vrt spremenila v oazo dobrega počutja!

Kaj mora nuditi dobra vrtna miza

Material je še posebno pomemben, da lahko mizo brez skrbi pustite zunaj. Vremensko odporni materiali, ki so obenem tudi enostavni za nego, kot je aluminij, so zelo primerni: aluminijasta miza ostane lepa več let. Razen tega je takšna miza stabilna, a ne pretežka – če jo želite občasno prestaviti na drugo mesto, je to enostavno izvedljivo.

Vrtne mize s privlačnim dizajnom

Vrtna miza mora biti praktična, a mora biti hkrati tudi lepa. Na voljo imamo moderne vrtne mize iz aluminija ali jekla v srebrni, črni, sivi ali rjavi barvi. Mizne plošče so izdelane iz panelov v videzu lesa ali stekla. Pri aluminijasti mizi plošče ni treba prekrivati, saj bo tudi brez prta prava paša za oči, idealna za naslednjo žar zabavo ali druženje z vso družino. Po višini nastavljive noge mize zagotavljajo stabilnost in varnost. V naši spletni trgovini boste našli tudi stole, s katerimi se vaša miza spremeni v popolno sedežno garnituro.

Še posebno privlačna je vrtna miza s ploščo iz mozaika. Kovinski okvir in kamniti mozaik tvorita harmonično povezavo. To šik varianto ponujamo tudi kot mizo za obešanje na balkonsko ograjo. Majhen balkon je tako mogoče čudovito izkoristiti!

Vaše prednosti ob nakupu nove vrtne mize v naši trgovini

Nudimo vam vrtno pohištvo in vrtne mize visoke kakovosti in modernega dizajna. Hitra dostava zagotavlja, da se lahko kmalu veselite nove zunanje mize! V Nemčiji dostavljamo brez stroškov dostave!