O nas

tectake ponuja izdelke za vrt, dom, pisarno in številna druga področja vsakdanjega življenja.

 

tectake je mednarodno in dinamično E-Commerce podjetje s široko ponudbo izdelkov za dom, prosti čas in hobi. Praktični izdelki za gospodinjstvo, dekoracijo doma, oprema za dojenčke, koristni kuhinjski pripomočki: vse to in več predstavlja raznolikost kvalitetne ponudbe trgovine tectake. Cenjeni kupec pri tectake dobi vse na enem mestu. Svojim kupcem ponujamo vse, kar polepša vsakdan in olajša delo, pa naj bodo to izdelki za nego avtomobila, oprema za kampiranje, pohištvo, vrtna oprema, oprema za žar ali hišne ljubljenčke. Dolgega iskanja pri različnih ponudnikih je konec.

 

tectake je sinonim za zadovoljstvo kupcev in zanesljivost. Ponujamo izdelke, ki si jih lahko privošči vsakdo - smotrno in ugodno. Da bi lahko našim kupcem ponudili najboljše razmerje med ceno in kvaliteto, se nenehno trudimo izboljšati kakovost naših izdelkov. Naša prizadevanja potrjujejo pečati kakovosti in odličnosti, kot je pečat „Trusted Shops“. tectake je mednarodno prisoten s svojimi spletnimi trgovinami in svoje izdelke dobavlja kupcem širom Evrope.

 

Če so zadovoljni naši kupci, smo zadovoljni tudi mi. Odločeni smo, da našim kupcem nudimo najboljše razmerje med ceno in kvaliteto ter vizijo naše znamke popeljemo tudi izven meja naše države. Pri tem pa nenehno izboljšujemo kakovost in širimo raznolikost naše ponudbe.