Funkcionalna vadba

Prikaži kot Mreža Seznam
Razvrsti po
Penasti valjček, valjček za jogo, masažni
Nizko kot 20,90 €
Aerobične utežne ročke × 2
Nizko kot 20,90 €
Telovadne blazine – povezovalni komplet 6 blazin
Nizko kot 27,90 €
Telovadne blazine – povezovalni komplet 8 blazin
Nizko kot 40,90 €
Telovadne blazine – povezovalni komplet 12 blazin
Nizko kot 43,90 €
Obtežilni jopič, nastavljiv, za trening
Nizko kot 41,90 €
Obtežilni jopič
Nizko kot 74,90 €
Vadbena blazina zložljiva in razširljiva 240 x 120 x 5 cm
Nizko kot 199,90 €
Telovadne blazine – povezovalni komplet 24 blazin
Nizko kot 79,90 €
2 para palic za nordijsko hojo
Nizko kot 0,00 €

Ni na zalogi

4 pari palic za nordijsko hojo
Nizko kot 0,00 €

Ni na zalogi

Vadbeni korak
59,90 €

Ni na zalogi

12 elementov

na stran

Joga blazine, step pručke in palice za nordijsko hojo – kupite visokokakovostno fitnes opremo preko spleta

Za popolno kondicijo je izbira raznolikih oblik vadbe in opreme danes večja kot kdaj koli prej. Ne glede na to, ali gre za klasično fitnes vadbo z utežmi, jogo, nordijsko hojo ali visoko intenzivno crossfit vadbo. Možnosti na poti do sanjske postave so skorajda neomejene. Pri nas boste našli tudi pravo fitnes opremo za vaš najljubši šport.

Domači fitnes je zelo moderen

Vsakdo, ki si želi trenirati brez katerih koli omejitev in pripisuje velik pomen svobodi stran od fitnes centrov, lahko z našo raznoliko fitnes opremo svojo dnevno sobo v trenutku spremeni v fitnes klub. Dobra zaščitna talna podloga je del osnovne fitnes opreme. Služi bodisi kot podlaga za vadbeno opremo, kot je steper, bodisi kot podloga za izvajanje vadbe. Velika prednost: zaščitne talne podloge ne varujejo le občutljivih tal, ampak tudi dušijo hrup in tresljaje pri vadbi z utežmi.

Najboljša oprema za crossfit vadbo in jogo

Ali se res želite popolnoma preznojiti in prekoračiti lastne meje pri vsakem treningu? Potem je crossfit vadba za vas. Z visokokakovostno opremo za crossfit znamke tectake lahko prestavite v višjo prestavo z obtežilnim jopičem in večnamenskimi kettlebell utežmi. Če pa si želite nekaj nekoliko manj napornega, zamenjajte obtežilni jopič in kettlebell utež za kakovostno joga blazino in poiščite svoje notranje ravnovesje z raznolikimi asanami.

Sprostitev za telo in duha

Po naporni vadbi si vaše mišice zaslužijo počitek. Fascialni trening s priročnim valjem je idealen. Fascialni valj je idealen za regeneracijo, uporablja se namreč za spodbujanje lokalnega krvnega obtoka in rahlja fascije oz. vezivno tkivo. Druga možnost pa je, da vzamete v roke par palic za nordijsko hojo in uživate v sproščujočih sprehodih na prostem.