Funkcionalna vadba

Sort by
Cena
Kategorije
Color
Material

Joga blazine, step pručke in palice za nordijsko hojo – kupite visokokakovostno fitnes opremo preko spleta

Za popolno kondicijo je izbira raznolikih oblik vadbe in opreme danes večja kot kdaj koli prej. Ne glede na to, ali gre za klasično fitnes vadbo z utežmi, jogo, nordijsko hojo ali visoko intenzivno crossfit vadbo. Možnosti na poti do sanjske postave so skorajda neomejene. Pri nas boste našli tudi pravo fitnes opremo za vaš najljubši šport.

Domači fitnes je zelo moderen

Vsakdo, ki si želi trenirati brez katerih koli omejitev in pripisuje velik pomen svobodi stran od fitnes centrov, lahko z našo raznoliko fitnes opremo svojo dnevno sobo v trenutku spremeni v fitnes klub. Dobra zaščitna talna podloga je del osnovne fitnes opreme. Služi bodisi kot podlaga za vadbeno opremo, kot je steper, bodisi kot podloga za izvajanje vadbe. Velika prednost: zaščitne talne podloge ne varujejo le občutljivih tal, ampak tudi dušijo hrup in tresljaje pri vadbi z utežmi.

Najboljša oprema za crossfit vadbo in jogo

Ali se res želite popolnoma preznojiti in prekoračiti lastne meje pri vsakem treningu? Potem je crossfit vadba za vas. Z visokokakovostno opremo za crossfit znamke tectake lahko prestavite v višjo prestavo z obtežilnim jopičem in večnamenskimi kettlebell utežmi. Če pa si želite nekaj nekoliko manj napornega, zamenjajte obtežilni jopič in kettlebell utež za kakovostno joga blazino in poiščite svoje notranje ravnovesje z raznolikimi asanami.

Sprostitev za telo in duha

Po naporni vadbi si vaše mišice zaslužijo počitek. Fascialni trening s priročnim valjem je idealen. Fascialni valj je idealen za regeneracijo, uporablja se namreč za spodbujanje lokalnega krvnega obtoka in rahlja fascije oz. vezivno tkivo. Druga možnost pa je, da vzamete v roke par palic za nordijsko hojo in uživate v sproščujočih sprehodih na prostem.