Masaža

Sort by
Cena
Kategorije
Color
Material

Masaža: pomirjujoča sprostitev in nežno zdravljenje

Masaže sodijo med najstarejše metode zdravljenja, ki jih pozna človeštvo: ciljno gnetenje, glajenje in pritiskanje sprošča mišice in lajša bolečine. Dandanes lahko izbiramo med neštetimi vrstami masaž, kot so klasična švedska masaža, tajska masaža, shiatsu masaža in ajurvedska masaža. Z aromatičnimi olji, pilingom in nežno glasbeno spremljavo je masaža še prijetnejša in pomaga pri sprostitvi ne le telesa, temveč tudi duha.

Kaj potrebujete za svoj masažni studio

Bi radi med svojimi štirimi stenami uredili majhen masažni kotiček, da boste pogosteje uživali v masaži? Ali pa delate kot fizioterapevt in potrebujete pravo opremo za svoj studio? V naši spletni trgovini boste našli vse, kar potrebujete za blagodejno masažo, bodisi na sebi ali na drugem človeku. Srce vsakega masažnega studia je nedvomno masažna miza: stabilna, mehko podložena in enostavna za čiščenje zaradi oljno odporne in vodoodporne prevleke. Razen tega vam ponujamo tudi ustrezne dodatke, kot so masažni stolčki, masažni valji in blazine za podporo glave. Naš nasvet: če želite svoje paciente obiskovati na domu, se odločite za masažno mizo, ki jo lahko sestavite in razstavite v le nekaj preprostih korakih. Prenaša se v priloženi praktični torbi.

Masažne blazine in masažne vzmetnice vabijo k sprostitvi

Vašega partnerja težko prepričate, da vam napravi masažo, vaš terapevt pa je naročen za več tednov naprej? Ni problema, v prednostih blagodejne masaže lahko uživate tudi brez pomoči druge osebe: globoka toplota infrardeče magnetne masažne blazine in masažne vzmetnice spodbuja prekrvavitev, medtem ko vgrajeni masažni motorji, ki jih je mogoče individualno upravljati s kabelskim daljinskim upravljalnikom, sproščajo mišice.