Masaža

Prikaži kot Mreža Seznam
Razvrsti po
Stol + blazine
Nizko kot 83,90 €
3-conska masažna miza z valji
Nizko kot 169,90 €
Komplet blazin
Nizko kot 43,90 €
Komplet blazin
Nizko kot 44,90 €
Masažni stol, izdelan iz umetnega usnja
Nizko kot 111,90 €
Komplet tridelne masažne mize Daniel s 5 cm debelim oblazinjenjem, z valji in lesenim okvirjem
Nizko kot 177,90 €
Komplet dvodelne masažne mize Freddi s 5 cm debelim oblazinjenjem, z valji in lesenim okvirjem
Nizko kot 169,90 €
Akupresurna blazina
Nizko kot 38,90 €
2-območna masažna miza, oblazinjenje 7,5 cm + valjaste blazine + torba
Nizko kot 189,90 €
3-območna masažna miza, oblazinjenje 10 cm + torba
Nizko kot 328,90 €
3-območna masažna miza, oblazinjenje 10 cm + valjaste blazine + stol + torba
Nizko kot 408,90 €
3-predelna masažna miza, aluminijasta, 5-cm oblazinjenje + torba
Nizko kot 134,90 €

Elementi 1-12 od 23

na stran

Masaža: pomirjujoča sprostitev in nežno zdravljenje

Masaže sodijo med najstarejše metode zdravljenja, ki jih pozna človeštvo: ciljno gnetenje, glajenje in pritiskanje sprošča mišice in lajša bolečine. Dandanes lahko izbiramo med neštetimi vrstami masaž, kot so klasična švedska masaža, tajska masaža, shiatsu masaža in ajurvedska masaža. Z aromatičnimi olji, pilingom in nežno glasbeno spremljavo je masaža še prijetnejša in pomaga pri sprostitvi ne le telesa, temveč tudi duha.

Kaj potrebujete za svoj masažni studio

Bi radi med svojimi štirimi stenami uredili majhen masažni kotiček, da boste pogosteje uživali v masaži? Ali pa delate kot fizioterapevt in potrebujete pravo opremo za svoj studio? V naši spletni trgovini boste našli vse, kar potrebujete za blagodejno masažo, bodisi na sebi ali na drugem človeku. Srce vsakega masažnega studia je nedvomno masažna miza: stabilna, mehko podložena in enostavna za čiščenje zaradi oljno odporne in vodoodporne prevleke. Razen tega vam ponujamo tudi ustrezne dodatke, kot so masažni stolčki, masažni valji in blazine za podporo glave. Naš nasvet: če želite svoje paciente obiskovati na domu, se odločite za masažno mizo, ki jo lahko sestavite in razstavite v le nekaj preprostih korakih. Prenaša se v priloženi praktični torbi.

Masažne blazine in masažne vzmetnice vabijo k sprostitvi

Vašega partnerja težko prepričate, da vam napravi masažo, vaš terapevt pa je naročen za več tednov naprej? Ni problema, v prednostih blagodejne masaže lahko uživate tudi brez pomoči druge osebe: globoka toplota infrardeče magnetne masažne blazine in masažne vzmetnice spodbuja prekrvavitev, medtem ko vgrajeni masažni motorji, ki jih je mogoče individualno upravljati s kabelskim daljinskim upravljalnikom, sproščajo mišice.