Kardio naprave

Sort by
Cena
Kategorije
Color
Material

Kardio oprema: od eliptičnega do sobnega kolesa

Zdrav duh v zdravem telesu. Tudi če so to vedeli že stari Rimljani, je ta tema še toliko bolj pereča spričo pretežno sedečega načina življenja in vedno bolj razširjenega problema debelosti. Nič čudnega, če se fitnes val širi in če se vse več ljudi na sobnem kolesu poti za vrhunsko postavo. Ne glede na to, ali ste amaterski športnik, ki skrbi za svoje zdravje, ali ambiciozen profesionalni atlet, tectake spletna trgovina bo izpolnila katero koli vašo željo, od sobnih koles do tekalnih stez, veslaških naprav vse do fitnes naprav za krepitev rok in nog.

Redna kardio vadba krepi srčno-žilni sistem, utrjuje mišice in izboljšuje mentalno zmogljivost. Razen tega je eliptično kolo idealen način za izgubo odvečnih kilogramov v najkrajšem možnem času. Kako učinkovita je dejansko kardio naprava, je odvisno od aktiviranega mišičevja. Več mišic je aktivnih med treningom, bolje je. V tem pogledu so eliptična kolesa, krostrenažerji 2 v 1 in veslaške naprave pravi peklenski stroji, ki topijo odvečno telesno maščobo. S pomočjo integriranega računalnika so na voljo številne možnosti za individualno vadbo pod nadzorom.

Sobna kolesa so tudi idealna alternativa lagodni kardio vadbi v poznih večernih urah ali v slabih vremenskih razmerah. Medtem ko začetniki ne morejo zgrešiti z izbiro sobnega bicikla, lahko ambiciozni kolesarji dosežejo vrhunsko formo z indoor kolesom. Zaradi zamenljivih pedal s trakovi in številnimi možnostmi prilagajanja je sobno kolo idealna alternativa za vadbo v zaprtih prostorih.

Četudi imate le malo prostora za sobno kolo, kot je na primer krostrenažer 2 v 1, se vam ni treba odpovedati kardio vadbi med svojimi štirimi stenami. Priročen trenažer za krepitev rok in nog ter zložljivo sobno kolo lahko takoj po treningu pospravite in tako prihranite prostor.