Odtoki za prho

Sort by
Cena
Kategorije
Color
Material

Plemenite tuš kanalete za prhanje brez ovir

Prhe na nivoju tal so zelo priljubljene, in ne samo med starejšimi ali gibalno omejenimi ljudmi, ki s težavo zlezejo v kad za prhanje. Tudi mlajši ljudje se vedno pogosteje zavestno odločajo za prho brez ovir, saj je enostavno bolj elegantna od navadne tuš kabine.

Dizajnerski poudarek za vašo kopalnico

V prhah v nivoju tal voda ne odteka v okrogel odtok, temveč v ozek odtočni kanal. Osnovni pogoj za to je seveda rahel naklon v smeri talnega odtoka, ki vedno sestoji iz telesa odtoka, sifona, tesnila in pokrova. Na voljo so podolgovate tuš kanalete in kotni tuš elementi. Obe varianti je mogoče prekriti z dizajnersko rešetko ali elegantnimi ploščicami. Privlačna prevleka za tuš kanaleto naredi iz vaše prhe pravi dizajnerski poudarek.

Prednosti prhe v nivoju tal s tuš kanaleto

Če se odločite za namestitev breznivojske prhe z odtočno kanaleto, niste vezani na tuš kabino in lahko prilagodite velikost svoje prhe svojim željam. S pomočjo vgrajene tehnologije voda iz prhe zanesljivo odteka, zato vam ni treba skrbeti, da bo vašo kopalnico poplavilo. Če gradite novo hišo ali popolnoma prenavljate kopalnico, razmislite o namestitvi prhe v nivoju tal s tuš kanaleto iz še enega razloga: ker nimate kadi, je prha brez ovir, zato jo boste lahko uporabljali, tudi ko boste stari kakšno let več. Zaradi obširne zasnove v nivoju tal lahko pod prho postavite celo stolček, tako da se lahko tuširate udobno sede.