Odtoki za prho

Plemenite tuš kanalete za prhanje brez ovir

Prhe na nivoju tal so zelo priljubljene, in ne samo med starejšimi ali gibalno omejenimi ljudmi, ki s težavo zlezejo v kad za prhanje. Tudi mlajši ljudje se vedno pogosteje zavestno odločajo za prho brez ovir, saj je enostavno bolj elegantna od navadne tuš kabine.

Dizajnerski poudarek za vašo kopalnico

V prhah v nivoju tal voda ne odteka v okrogel odtok, temveč v ozek odtočni kanal. Osnovni pogoj za to je seveda rahel naklon v smeri talnega odtoka, ki vedno sestoji iz telesa odtoka, sifona, tesnila in pokrova. Na voljo so podolgovate tuš kanalete in kotni tuš elementi. Obe varianti je mogoče prekriti z dizajnersko rešetko ali elegantnimi ploščicami. Privlačna prevleka za tuš kanaleto naredi iz vaše prhe pravi dizajnerski poudarek.

Prednosti prhe v nivoju tal s tuš kanaleto

Če se odločite za namestitev breznivojske prhe z odtočno kanaleto, niste vezani na tuš kabino in lahko prilagodite velikost svoje prhe svojim željam. S pomočjo vgrajene tehnologije voda iz prhe zanesljivo odteka, zato vam ni treba skrbeti, da bo vašo kopalnico poplavilo. Če gradite novo hišo ali popolnoma prenavljate kopalnico, razmislite o namestitvi prhe v nivoju tal s tuš kanaleto iz še enega razloga: ker nimate kadi, je prha brez ovir, zato jo boste lahko uporabljali, tudi ko boste stari kakšno let več. Zaradi obširne zasnove v nivoju tal lahko pod prho postavite celo stolček, tako da se lahko tuširate udobno sede.