Polirni stroji z dvojnim delovanjem

Prikaži kot Mreža Seznam
Razvrsti po
Polirni komplet z dvojnim delovanjem 710 W
Nizko kot 70,90 €
Polirnik z dvojnim delovanjem K7250
Nizko kot 90,90 €
Polirni komplet z dvojnim delovanjem 710 W
Nizko kot 82,90 €
Polirnik z dvojnim delovanjem K7250B
Nizko kot 89,90 €

4 elementov

na stran

Ekscentrični polirni stroji: vaše orodje za profesionalno lakiranje

Ročni ekscentrični polirniki delujejo pri nizkih vrtljajih, skorajda ne proizvajajo toplote in so tudi izredno tihi. Posebnost: plošča, na kateri je blazinica, se ne vrti, ampak se giblje eliptično. Zaradi nihajoče funkcije je ekscentrični polirni stroj enostaven za uporabo, tako da lahko tudi začetniki z njim dosežejo dobre rezultate. Idealen je na primer za poliranje avtomobilskega laka.

Poliranje z ekscentričnim polirnikom: tako to gre

Nanesite majhno količino polirne paste na območje, ki ga želite polirati. Najprej postavite ploščo na karoserijo avtomobila, polirnik držite pokončno in ga šele nato vklopite – na tak način se izognete kapljanju. Izberite nizko hitrost in polirno sredstvo brez pritiska razporedite na površino. Za najboljši rezultat polirajte počasi in s križnimi gibi: blazinica naj prekriva predhodno polirano površino za približno 50 odstotkov. V tej fazi lahko počasi povečate pritisk in hitrost. Pazite pa, da se plošča polirnika ne nagne. Za popoln končni rezultat ponovno zmanjšajte pritisk in hitrost. Ko se plošča popolnoma ustavi, stroj odstranite s površine. Nato drgnite polirano območje s krpo.

Ekscentrični polirni stroji v praktičnem kompletu

V naši spletni trgovini boste našli močne ekscentrične polirne stroje z veliko dodatki, kot so številne polirne gobice, rotacijske plošče, krpe iz mikrovlaken in mehke polirne blazinice. Naše naprave so primerne za različna opravila, kot je odstranjevanje prask, poliranje, voskanje in barvno lakiranje z visokim sijajem. Po opravljenem delu ekscentrični polirni stroj izgine v priloženem kovčku.