Ročna orodja

Prikaži kot Mreža Seznam
Razvrsti po
Magnetni trakovi 60cm
24,90 €
21-delni komplet nasadnih ključev z zunanjimi večzobimi nastavki
55,90 €
Magnetni trakovi, 46cm
29,90 €
Raglja s kompletom nastavkov za nasadne ključe, 94 kosov
55,90 €
Magnetni trakovi 60cm
38,90 €
Raglja s kompletom nastavkov za nasadne ključe, 171 kosov
87,90 €
360-stopinjski vrtljivi primež
Nizko kot 45,90 €
Žagalna miza z žago
46,90 €
17-delni komplet ključev Torx 1/2 in.
32,90 €
4 podporne palice za mavčne plošče od 115 do najv. 290 cm
Nizko kot 72,90 €
Komplet 12 obročnih ključev s prilagodljivimi ragljastimi konci.
49,90 €
5-delni komplet dvojnih očesnih ključev.
21,90 €

Elementi 1-12 od 44

na stran

Orodje, ki ne sme manjkati v nobenem gospodinjstvu

Kladivo za zabijanje žebljev, imbus ključ za sestavljanje ali razstavljanje pohištva in cevni ključ za popravilo kapljajočega umivalnika: te osnovne pripomočke najdete v vsakem kompletu orodja. In zraven teh še veliko drugih, ki se jih le redko uporablja. Konec s temi prepolnimi škatlami za orodje! Tukaj vam bomo razkrili, katero ročno orodje resnično potrebujete.

Različne vrste klešč za domač kovček za orodje

Za prijemanje in pridržanje predmeta potrebujete ploščate klešče s hrapavimi čeljustmi. Te klešče se lahko uporabljajo tudi za krivljenje. S ščipalnimi kleščami na primer režemo žice ali pulimo žeblje s stene. Kombinirane klešče se uporabljajo na primer za rezanje kablov. Razen tega sodijo žaga, zložljiv meter, očesni ključ, vodna tehtnica, preizkuševalec napetosti ter razni utorni in križni izvijači v vsak dobro opremljen kovček za orodje. Niti tapetniški nož in svinčnik ne smeta nikoli manjkati. Naš nasvet: ko gre za orodja, je vredno vložiti v kakovost. Visokokakovostna orodja pogosto trajajo vse življenje.

Poiščite si ustrezno orodje

Kovčki za orodje so izdelani iz kovine in plastike. Oba materiala imata svoje prednosti: kovina je trpežnejša, a je zato tudi težja. Plastični modeli pa imajo boljši oprijem in so lažji, a s časom mehčala lahko izhlapijo in ročaji se lahko odlomijo. Kaj pa glede samega orodja? Za kladiva, izvijače in podobno lahko izbirate med kovinskimi in plastičnimi ročaji. Katera različica vam je ljubša, je izključno vaša stvar: sami se odločite, katero orodje je za vas ustreznejše.