Komplet pohištva iz ratana

Sort by
Cena
Kategorije
Color
Material
 1. 458,90 €
  UVP 999,00 €
  (88)
 2. 198,90 €
  UVP 469,00 €
  (86)
 3. 418,90 €
  UVP 849,00 €
  (85)
 4. 498,90 €
  UVP 999,00 €
  (87)
 5. 518,90 €
  UVP 949,00 €
  (84)
 6. 398,90 €
  UVP 899,00 €
  (82)

Vrtno pohištvo iz ratana: spremenite svojo teraso v dnevno sobo na prostem

Stilen bivalni prostor iz ratana vabi k sprostitvi: elegantne sedežne garniture, tabureji, fotelji in mize so izdelani iz trpežnega poliratana in imajo blazine, primerne za zunanjo uporabo, ki lahko brez posledic prenesejo tudi kratkotrajno ploho. Pritlično pohištvo in visokokakovosten dizajn ustvarjata domač ambient z bivalnim značajem dnevne sobe. Tu se boste vi in vaši gostje prijetno počutili – pa naj bo to med kramljanjem ob popoldanski kavi, ob prijetnem kozarcu vina po službi ali na bogati žar zabavi

Kaj morate upoštevati pri nakupu dnevne sobe iz ratana

Visokokakovostne sedežne garniture iz ratana so stabilne in dobro izdelane. Na ravnih tleh terase stojijo stabilno in nudijo dovolj prostora za vas in vašo družino. Kdor ima pogosto obiskovalce, naj vrtni salon razširi z dodatnimi fotelji in tabureji iz poliratana – tako da lahko vsak najde udoben sedež. Naš nasvet: vrtni saloni iz ratana pridejo še posebno do izraza, če imate na vrtu ali terasi veliko prostora. Pri močnem soncu poskrbite za senco s senčnikom, sončnim jadrom ali markizo.

Pohištvo iz ratana je izdelano iz robustnega poliratana

V nasprotju z vrtnim pohištvom iz naravnega ratana je vrtno pohištvo iz poliratana izredno trpežno in odporno na vremenske vplive: dež, sneg, mraz in močni UV žarki ne morejo škodovati umetni pletenini. Zunanje sedežne garniture in fotelji so enostavni za čiščenje, umazanijo lahko preprosto sperete z vrtno cevjo. Po videzu in otipu se vrtni saloni iz umetnega ratana skoraj ne razlikujejo od svojih sorodnikov iz naravnega materiala. Nič čudnega, navsezadnje sta oba narejena ročno in z ljubeznijo. Ali ste vedeli? Poliratan je izjemno okolju prijazen, saj ga je mogoče v celoti reciklirati.